3de plaats in Berghem

26/04/2016 Door Colin2003

Colin reed zijn tweede race voor het Molenaar NSF100 kampioenschap op circuitpark Berghem..
De aanloop naar deze dag was anders en spannender dan hij gewend was. De  twee weken vooraf kon er niet meer getraind worden, omdat tijdens een training op het juniortrack een breukje in de pols opgelopen werd. Colin was slechts 4 dagen uit het gips toen de wedstrijddag aanving. Hij wist dan ook niet goed wat hij moest verwachten!

De vrije training werd voorzichtig begonnen, maar na een aantal ronden voelde Colin dat het met de kracht in zijn arm wel goed zat en ging hij er eens goed voor zitten. Tevreden sloot hij de training af op een nette P4.

Tijdens de kwalificatie deed Colin nog een stapje bij en voor het eerst in dit mooie kampioenschap mocht hij starten vanaf front row, P3 was het eindresultaat.

Beide races verloor Colin wat plekken bij de start, maar met een paar mooie inhaalacties sloot hij race 1 af op P3 en race 2 op een nette P4. Hierdoor mocht hij voor het eerst het podium betreden en de beker voor plek 3 in ontvangst nemen. Dit resultaat was boven verwachting en geeft in ieder geval veel vertrouwen voor de rest van het seizoen💪