sponsor informatie

Budget
Motorracen is een hele leuke, maar ook hele dure sport. Buiten de materialen die nodig zijn, drukken ook inschrijfgelden, transport en brandstofkosten behoorlijk op het budget. Voor het seizoen 2017 en 2018 ben ik op zoek naar een of meerdere sponsoren om het benodigde budget bij elkaar te krijgen. Natuurlijk hoop ik langer op de steun van mijn sponsoren te mogen rekenen. Het budget is sterk afhankelijk van de klasse(s) waarin ik zal deelnemen. Het is van belang vooruit te kijken, aangezien met de deelname aan de internationale races Moto3 het benodigde budget enorm gegroeid is.
Sponsoring
Om mijn ambitie waar te maken ben ik in grote mate afhankelijk van sponsoring. Een raceseizoen kost nu € 50.000,- en zal iedere  stap in mijn carrière duurder worden. Om mijn budget in te vullen is iedere bijdrage meer dan welkom.

Ik probeer mijn sponsoren zoveel mogelijk naar voren te brengen. Dit kan variëren van uw beeldmerk zichtbaar op foto’s in redactionele stukken in de lokale media, prominente vermelding op mijn website , het delen van uw acties via facebook, als ook bestickering op de motoren en via mijn sponsorspandoek tijdens wedstrijden.

Daarnaast bied ik u de mogelijkheid op een spectaculair uitje wanneer u mijn races bezoekt.

Vaste sponsorpakketten heb ik niet opgesteld. Ik probeer iedere sponsor zoveel mogelijk naar voren te brengen. Daarbij sta ik open voor suggesties van uw kant. Zo kan ik tijdens race- en/of trainingsdagen uw producten promoten of extra, door u  aangeleverde, materialen tonen. Naast een financiële bijdrage kunt u ook kiezen om mij te ondersteunen met diensten of producten.

Standaard zal ik het sponsorspandoek meenemen naar ieder evenement. Hierop staat uw logo. Bovendien stel ik de motoren graag ter beschikking voor decoratie-doeleinden op beurzen of bijeenkomsten van uw bedrijf.
Bestickering
De meest aansprekende vorm van reclame is natuurlijk uw logo op de motoren. In het Molenaar NSF100 kampioenschap worden de wedstrijden niet met eigen motoren gereden, maar zal ik wel altijd het spandoek zichtbaar opstellen. In het FIM CEV Repsol EUROPEAN TALENT CUP MOTO3 en trainingen wordt gebruik gemaakt van de eigen motoren, zodat daar uw logo duidelijk zichtbaar is op de motor. De Moto3 races zijn via live-streaming wereldwijd te volgen
Facebook
De manier om iedereen op de hoogte te houden van de verrichtingen op het circuit is facebook. Inmiddels heb ik al behoorlijk wat volgers en probeer ik dit verder uit te breiden. Hiermee kan ik ook uw activiteiten bij een brede groep onder de aandacht brengen.
Lokale Media

Ik heb al in verschillende kranten gestaan. Gedurende het seizoen zal ik proberen meerdere keren een redactioneel stuk in de media te krijgen. Hierin kan ik in elk geval verwijzen naar mijn website en facebook, maar zal ook zeker met een foto uw logo proberen in de krant te krijgen.
Uw interesse gewekt? Ik maak graag een afspraak om u meer te vertellen!

Stichting MCHRT-junior, De Hoef 62, 2995 VT Heerjansdam

info@mchrt-jr.nl

KvK 66292433

RIDER: Colin Velthuizen (28-9-2003)

colin@mchrt-jr.nl www.facebook.com/MCHRT-junior

BANK Regiobank t.n.v.:Stichting MCHRT-junior IBAN: NL 63 RBRB 0940 8345 88

OVERIG CONTACT

Voorzitter: Wendy Koster +31 6 209 24 813 Wendy.koster28@gmail.com

Vice-Voorzitter: Jack Velthuizen +31 6 137 19 368 Jackv4@gmail.com

Penningmeester-Secretaris: Martijn Trap +31 6 403 55 201 Martijn.trap@gmail.com