Sponsors

7Solutions1007Solutions B.V. is een energiek bedrijf dat zich focust op het leveren van Gasdetectie op maat, voor gasmeetproblemen in de breedste zin van het woord. Draagbare gasdetectie toestellen voor de persoonlijke veiligheid, stationaire meetkoppen, gasdetectiebuisjes, gaslekzoekers, alcoholtesters, maar ook kalibratiegasflessen en onze Reparatie/Kalibratie Service behoren tot het uitgebreide pakket.


Goppion100Goppion Caffè, het geheim van Venetië sinds 1859.
De eerste koffie kwam Europa binnen via de haven van Venetië. De lokale koffiehandelaren rondom Venetië hadden hierdoor de eerste keus en konden hun koffie branden met de beste bonen. De familie Goppion brandt al sinds 1859 de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Goppion Caffè is de favoriete koffie van de regios Friuli Venezia Gulia en Veneto. Sinds 2012 is het geheim eindelijk ontmaskerd en ook verkrijgbaar in Nederland.

Het heerlijke kopje Goppion koffie smaakt op ieder moment van de dag…..

Complete koffieconcepten voor thuis, op kantoor en in de horeca. Van suikerzakje tot espressomachine, van relatiegeschenk tot complete aankleding van uw  horecagelegenheid. Met Goppion Caffè  is werkelijk alles mogelijk.

Goppion Caffè voor thuis Consumenten kunnen de heerlijke melanges van Goppion Caffè  on-line bestellen via mrs. Bean.

Goppion Caffè voor op het werk Via een exclusief netwerk kunt u de verse melanges van Goppion caffè modafinil 100 mg preis voor uw bedrijf of kantoor bestellen. Voor meer informatie neemt u contact op met uw dealer of met ons.

Goppion Caffè voor de horeca Voor de horeca biedt Goppion Caffè complete koffieconcepten inclusief machine en aankleding. Wilt u meer weten wat Goppion Caffè uw horecagelegenheid kan bieden, neem dan contact met ons op.

Goppion caffè cadeaulijn Goppion Goppion Caffè biedt een exclusieve cadeaulijn voor de relatiegeschenkenbranche.


H&L Productions NV

H&L Productions N.V., gespecialiseerd in het maken van fruit puree en sinds 2012 gevestigd in Rijkevorsel (België). In de productiefaciliteit produceren wij voor klanten in heel Europa en daar buiten.

Met een zeer gemotiveerd team van mensen, werkzaam in de productie en op het kantoor staat H&L Productions N.V. garant voor een hoge kwaliteit. In zijn geheel staat H&L garant voor goede kwaliteit fruit tegen een eerlijke prijs waarbij de klant altijd centraal staat, flexibiliteit staat dan ook hoog in het vaandel.

 

 


Eservices width=eServiceware –
Samen met u bepalen wij uw koers. eServiceware biedt u bedrijfskritische software van Visma en gekoppelde oplossingen van o.a. Scan Sys. Wij denken in standaard oplossingen waardoor ons implementatietraject sneller en goedkoper is in vergelijking tot maatwerk. U wilt snel en probleemloos starten of overstappen naar een perfect werkende oplossing om uw bedrijfsproces te automatiseren? eServiceware verzorgt dit voor u. Samen bepalen wij uw koers.

kiezen voor een Betrouwbaar Expert Center. Uw bedrijfsprocessen optimaliseren wij graag met Visma software zodat uw investering rendeert en uw bedrijfskosten dalen. Ons advies is dan ook steevast gebaseerd op uw bedrijfssituatie. Onze belangrijkste software leveranciers hebben ons gekwalificeerd als Expert Center. Zo bent u verzekerd van uitstekende kennis en kunde van de software die wij adviseren, installeren, implementeren en trainen van Visma en Scan Sys software voor het Middden- en Kleinbedrijf.

 

 

 


Renes100Renes BV is een authentiek Rotterdams familiebedrijf, opgericht door vader Freek in 1953. Piet Renes, Erik Renes en Willem Renes hebben ervoor gezorgd dat Renes is uitgegroeid tot een modern, innovatief recyclingbedrijf. Piet Renes is in 2009 vervroegd uitgetreden, hierbij is de leiding nu in handen van Willem Renes en Erik Renes. Renes werd zelfs genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs. Onze specialiteit is het inzamelen en verwerken van papier, karton, kunststof en AGF. Maar afval is zoveel meer dan dat! Daarom leggen wij ons inmiddels ook toe op archiefvernietiging, data cleaning en archiefopslag.
Ons terrein is misschien flink verbreed in de afgelopen decennia, maar onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onveranderd gebleven. Net als ons Rotterdamse karakter: nuchter, met opgestroopte mouwen en de juiste mentaliteit om u alle afvalzorg uit handen te nemen. Met innovatieve en efficiënte oplossingen, toegesneden op de specifieke situatie van de klant.

 


LevelPlus: uitzendbureau voor safety professionals

In de (petro-) chemie staat de klok nooit stil. Een shut-down duurt soms langer dan gepland en calamiteiten kennen geen agenda. Voor de flexibele inzet in deze dynamische wereld via contractors, werft en selecteert uitzendbureau LevelPlus voortdurend ambitieuze en gemotiveerde safety professionals.

Wie van dynamiek houdt, naar maximale stabiliteit én flexibiliteit in werkgelegenheid streeft en daar graag een prima beloning voor tegemoet ziet, is welkom aan boord.

 

 

 


Van der Does Spice Brokers is Europe’s number one spice brokerage house. We are committed to adding value to your supply chain. With all-inclusive comprehensive services including auditing, negotiation and contract management (including full trace-ability). Our mission is to arrange the ideal coverage of requirements for each individual client. We do this according to a series of pre-set criteria along with our multifaceted understanding and close observation of the market. Van der Does Spice Brokers is the choice of spice industries worldwide.

 

 

 

 


vrooam_logo_100


De Otter 100

Den Otter Kantoorpartners levert alles voor kantoor.

“Wij zijn dé totaalleverancier voor het kantoor,” zeggen André van der Linden en Ron den Boef, de eigenaren van Den Otter Kantoorpartners. Het basis assortiment van het ruim 80 jaar jonge bedrijf uit Ridderkerk bestaat uit bijna 20.000 kantoorartikelen, toner- en inktcartridges, (kopieer)papier, facilitaire- en catering producten  kunnen eenvoudig via de zeer professionele webshop www.allesvoorkantoor.com worden bestelt. De levering van uw bestelling is in 98% van de gevallen al de volgende (werk)dag! Daarnaast levert de afdeling Den Otter Kantoorbeleving kantoor- en projectmeubilair (www.kantoorbeleving.com) en kunt u bij Den Otter Printlossingen (www.printoplossing.com) terecht voor print- en scanoplossingen en digitale archivering.


Liedorp 100


JFKwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke kenmerken van het loodgietersbedijf Jansenfreriksen. Al vele jaren is Jansenfreriksen actief in de loodgietersbranche en sinds jaar en dag levert men nog de kwaliteit van het eerste uur het geen heeft geresulteerd in een hechte klantenkring die nog dagelijks aan groei onderhevig is.
Voor al onze werkzaamheden staan wij borg voor kwaliteit en professionaliteit. Wij werken dan ook uitsluitend met gerenomeerde kwaliteit’s merken. Ook zijn wij u behulpzaam om de juiste keuze voor u te vinden. Ons gekwalificeerd personeel neemt zodoende de zorg voor u uit handen. Want wij willen u kwaliteit bieden en een goede service te verlenen.


GuldenkleurGulden Fietsen, bieden u 180m² aan veelzijdig fietsplezier, van traditionele stadsfietsen tot elektrische fietsen en mountainbikes. Onze winkel bevind zich in Winkelcentrum Oudeland in Zwijndrecht. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, onderdelen en kleding. Onze medewerkers zullen altijd voor u klaar staan om u van vakkundig advies te voorzien.


Logo_BenjanMotoren_380x90pxVanaf het seizoen 2016 zal Benjan Motoren het onderhoud van de Honda NSF100 voor hun rekening nemen.

Benjan Motoren, opgericht in september 1992 door Ben Schuurman en Jan Breedveld, richt zich op de verkoop van Honda Motoren. Het bedrijf is gevestigd in Ridderkerk en is ontstaan als hobby en passie voor motoren. Bij hen kunt u ook terecht voor occasions van diverse merken.
essaymoment
write my assignment online